Cautare

4991 de rezultate pentru "isany ella sf gheorghe nr telefon" (3.65 secunde)
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic, la nr. de telefon:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr. de telefon 0724.751.678 sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr. de telefon:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului traditional Rural Fest, organizat in Parcul Kiseleff din Capitala, bucurestenii au putut achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr. de telefon 0724751678 sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro "Cele mai cautate la standul meu sunt:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr. de telefon 0724751678 sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro "Cele mai cautate la standul meu sunt:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr. de telefon:
Secondat de vicepresedintele PSD Galati, Gheorghe Saghian, si de secretarul executiv al organizatiei, Avram Trandafir, primarul comunei Namoloasa a sustinut, prin intermediul avocatului sau, ca Prefectura Galati s-a contrazis in declaratii.
Pe 25 iunie, in ziua eliberarii lui Dan Diaconescu din arestul Directiei Cercetari Penale al Politiei Romane, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucuresti, procurorul DNA Gheorghe Bocsan care se ocupa de cazul respectiv a facut o afirmatie incendiara, preluata de agentiile de presa si de ziarele de a doua zi, dar fara comentariile care, poate, s-ar fi impus.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap. ... Domnule Gheorghe Dontu, nu va este dor de activitatea de dinainte? ... Gheorghe Dontu:
Partidul National Liberal filiala Constanta a luat act cu dezamagire de demisia lui Gheorghe Flutur din functia de vicepresedinte al PNL si considera gestul ministrului Agriculturii drept "unul lipsit de onoare si demnitate politica, cu atat mai mult cu cat domnia sa nu a fost strain de deciziile conducerii partidului".
El a adunat 11 voturi, in timp ce consilierul judetean Gheorghe Sorescu, cel sustinut de senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, a obtinut doar noua voturi.
Fost membru marcant al PD, fostul primar al municipiului Constanta, Gheorghe Mihaiesi se gandeste in ultima perioada sa revina in partidul care l-a consacrat.
Deputatul Gheorghe Dragomir:
Plingerea victimelor In plingerea penala, formulata in 1997, AVM ii acuza pe Miron Cozma, Nicolae Camarasescu, Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Gheorghe Diamandescu, Mihai Chitac, Traian Basescu si Gheorghe Robu de "organizarea, instigarea si transportarea minerilor din centrele miniere importante ale tarii in Capitala, precum si de comiterea actelor de barbarie ale minerilor, care s-au folosit de diferite unelte apte de a produce moartea (securi, topoare, rangi, tirnacoape, lanturi, cabluri electrice), distrugind lacasuri de invatamint, laboratoare etc.".
Consilierul local liberal Ioan Solomon a declarat ieri ca stema municipiului Sfantu Gheorghe, votata saptamana trecuta de consiliul local, este ilegala si discriminatorie. Potrivit lui Solomon, stema municipiului Sfantu Gheorghe nu indeplineste prevederile legale deoarece nu sunt reflectate realitatile referitoare la convietuirea dintre maghiari si romani.
Partidul lui Gheorghe Ciuhandu, care de-a cerut instantelor judecatoresti schimbarea numelui din PN„CD, in PPCD -, ramane la titulatura initiala, dupa ce acestea au respins inregistrarea acestei modificari.
Gheorghe Ciuhandu, liderul PPCD, fostul partid taranesc, a criticat oportunismul partidelor care au trecut cu multa usurinta de la doctrinele lor originare la mult mai ispititorul curent popular.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
google-analytics.com